Průzkum využívání internetu v domácnostech v roce 2022

Již třetím rokem Ministerstvo průmyslu a obchodu (MPO) ve spolupráci se společností Grant Thornton organizuje celorepublikový průzkum využívání internetu v českých domácnostech.

Zveme Vás k účasti na tomto průzkumu.

Cílem průzkumu je zjistit, jak jsou Češi spokojení s rychlostí a cenou za připojení k internetu, jaké typy služeb využívají a plánují využívat a jakou mají představu o připojení domácností k internetu v budoucnu. Odpovědi respondentů jsou velmi cenné, umožňují sledovat trendy a jsou podkladem pro rozhodování MPO v oblasti rozvoje internetu na území ČR.

Průzkum bude probíhat do 17. července 2022.

Další informace a odkaz pro vstup do on-line dotazníku naleznete na webu MPO zde.


Výsledky minulých průzkumu jsou k dispozici na webu MPO: Výzkum využívání internetu v domácnostech v listopadu a prosinci roku 2020 Průzkum názorů na internetové připojení v roce 2019

Nastavení soukromí:

Soubory cookie používáme ke shromažďování a analýze informací o výkonu a používání webu, zajištění fungování funkcí ze sociálních médií a ke zlepšení a přizpůsobení obsahu. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas, který nám udělíte kliknutím na volbu „Souhlasím se vším“. Své preference můžete snadno upravit kliknutím na volbu „Podrobné nastavení“.

Povolujete: